Το κατάστημά μας

Η KORI βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας από το 1967. Το κτίριο που τη στεγάζει, χτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα, συγκαταλέγεται στα παλιά νεοκλασικά της πρωτεύουσας. Επιβλητικής ομορφιάς, το κτίσμα παραμένει αγέρωχο στο πέρασμα των δεκαετιών και θυμίζει στον επισκέπτη την παλιά Αθήνα.

Αφουγκραζόμενοι τον παλμό της πόλης, ακολουθούμε πορεία παράλληλη με τη δική της. Με ευαισθησία για το περιβάλλον, αναβαθμίσαμε ενεργειακά τους χώρους που μας στεγάζουν. Παράλληλα, βελτιώνουμε και επεκτείνουμε διαρκώς το κατάστημα σεβόμενοι τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του κτιρίου, αναδεικνύοντάς τα στο εσωτερικό με διακόσμηση σύγχρονης αισθητικής. Έτσι, στο ισόγειο του καταστήματος, το δάπεδο εκτίθεται στην αυθεντική του μορφή. Μια σπάνια σύνθεση μαρμάρινων πλακών εξιστορούν, σε κάθε βήμα, ένα μακρύ παρελθόν. Εδώ, ο επισκέπτης παίρνει μια πρώτη γεύση τέχνης, ανακαλύπτοντας επιλεγμένα διακοσμητικά και καλλιτεχνικά αντικείμενα.

Ο 1ος όροφος του καταστήματος φιλοξενεί τις πιο πρόσφατες συλλογές κοσμημάτων γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει εκπληκτικές προτάσεις κοσμήματος σύγχρονου αλλά και κλασικού σχεδιασμού, προτού ανέβει στον 2ο όροφο. Εκεί πλέον, θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει αντικείμενα τέχνης και διακόσμησης, μεσαίου αλλά και μεγαλύτερου μεγέθους, που φανερώνουν την αισθητική και το ταλέντο του δημιουργού τους και γοητεύουν τον παρατηρητή τους.

Στην KORI, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία, δίνοντας έμφαση στην προσωπική εξυπηρέτηση, τον επαγγελματισμό και την ευγένεια. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε.

Καλως ηρθατε

Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Update cookies preferences